Over ons

Jan Stok was 27 toen hij in 1960 voor het eerst aan boord stapte van een cruiseschip van de Holland-Amerika Lijn. Het avontuur lonkte, de wijde wereld en de uitgestrekte oceanen zeeën lagen aan zijn voeten.

In de tien jaar die volgden reisde Jan de hele wereld over. Van Canada en de Bermuda eilanden tot New York.

Als chef garde manger was Jan verantwoordelijk voor de koude keuken op verschillende schepen. Hij maakte salades, desserts, voorgerechten en: de lekkerste sauzen.

 

Zijn Franse collega’s vertaalden zijn Hollandse naam al snel naar ‘Jean Bâton’. Een naam die staat voor eerlijke, pure sauzen, en magnifieke mayonaises.

In de keuken stond Jan bekend om zijn creativiteit en oog voor kwaliteit.
Dat is iets wat we met Jean Bâton voortzetten.

Zodoende zijn in 2013, mede op initiatief van Bart, de oudste zoon van Jan, een aantal bijzondere mayonaises en dressings geïntroduceerd.

Ons iconische product

Voor onze beroemde Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise gebruiken we echte truffel. Wel zo eerlijk toch?

Geen truffelolie of kunstmatige smaakstoffen, maar pure ingrediënten.

En dat proef je terug, probeer zelf maar!

onze truffelmayonaise