Bao met krokante garnalen en Spicy Sriracha mayonaise

Ingrediënten

  • 100 gram witte kool, in reepjes gesneden
  • 50 gram rode kool, fijn gesneden
  • 2 eetlepels Belgian Recipe, Organic No Sugar of Absolutely Vegan Mayo
  • 1 el azijn
  • 450 gram grote garnalen, rauw maar ontdooid en gepeld
  • 1 ei
  • 75 gram panko
  • 1 tl paprikapoeder
  • 8 bao’s
  • 4 eetlepels Spicy Sriracha Mayonnaise
  • Verse koriander
Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
4 personen
  1. Verwarm de oven (of airfryer) voor op 190 graden.
  2. Meng de witte kool met de rode kool, mayonaise en azijn en breng op smaak met zout. Zet opzij.
  3. Dep de garnalen droog, klop het ei op in een kommetje en breng op smaak met zout. Meng in een ander kommetje de panko met de paprikapoeder en breng ook op smaak met zout. Haal de garnalen eerst door het opgeklopte ei en vervolgens door de panko. Leg op een bakplaat en bak 9 minuten af in de oven of airfryer.
  4. Stoom intussen de bao’s af zoals op de verpakking vermeld staat.
  5. Vul de bao’s met de koolsalade, de krokante garnalen en verdeel als laatste wat Spicy Sriracha Mayonnaise hier overheen. Garneer met verse koriander en dien direct op.

Meer recepten

1 personen | 10 minuten

Sandwich rosbief met Black Truffle Mayonnaise

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise