Salade van makreel en rode biet met Black Truffle Dressing

Ingrediënten

  • 2 eetlepels Jean Bâton Black Truffle Dressing
  • 200-250 gram gekookte biet
  • 2 gerookte makreelfilets
  • 100 gram verse spinazie
  • Eventueel wat verse truffel
Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
2 personen
  1. Snijd de gekookte biet in blokjes van ongeveer 1 cm.
  2. Leg op 2 borden een deel van de spinazie. Verdeel de blokjes biet over de spinazie. Leg de gerookte makreelfilets bovenop de biet.
  3. Verdeel de dressing over de salade.
  4. Tip: Heb je nog wat verse truffel? Dan is het extra feestelijk om hiervan wat over de salade te schaven.

Meer recepten

2 personen | 30 minuten

Gegratineerde vis met knoflookmayonaise

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 15 minuten

Geitenkaas salade met Lemon Pepper dressing