Tortilla Wrap met Zalm en Wasabi Mayonaise

Ingrediënten

  • 150 gram verse zalmfilet
  • 1 theelepel sesamzaad
  • 2 grote tortilla’s
  • 2 handjes jonge bladsla
  • 1 handje waterkers
  • 40 gram sojabonen
  • 2 eetlepels Jean Bâton Organic No Sugar Mayonaise
  • 1 theelepel wasabipasta
Bereidingstijd:
40 minuten
Aantal personen:
2 personen
  1. Bak de zalmfilet rondom bruin en snijd deze in de lengte in repen.
  2. Verwarm de tortilla’s in een pan en leg ze op een bord. Besmeer elke tortilla met een eetlepel mayonaise en een halve theelepel wasabipasta en laat aan de bovenkant het randje vrij.
  3. Verdeel de sla over de tortilla’s. Verdeel de zalmreepjes en sojabonen over de sla. Strooi wat sesamzaad over elke tortilla.
  4. Vouw een van de zijkanten een klein stukje naar binnen. Pak dan de onderkant van de tortilla en rol ‘m stevig op.

Meer recepten

2 personen | 30 minuten

Gegratineerde vis met knoflookmayonaise

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 15 minuten

Geitenkaas salade met Lemon Pepper dressing